SociaalPlus

20191116

Kandidaatnummer/Naam 20191116
Max reisafstand minuten 45 min
Max reisafstand  KM
Vervoer Auto
Doelgroepregister nee
Doelgroep ja
Proefplaatsing mogelijk nee
Aantal uren per week beschikbaar 40

Werkervaring:

Uitsorteerder recycling bedrijf 1 jaar
Verantwoordelijk voor kwaliteit, veiligheid, kennis overdracht, machines, verpakkingsmethode, productiviteit en het verwerken van orders met daarbij behorende computerprogramma’s. 5 jaar
Verschillend uitzendwerk 3 jaar

Het leidinggeven aan 8 medewerker en het geheel zelfstandig opereren in het innemen, beoordelen, registeren, archiveren, verzenden ,distribueren en het verder afhandelen van het klachtenmateriaal.

Het leidinggeven aan 8 medewerker, het bedienen van inpakmachines en transportmiddelen, kwaliteitscontrole aangaande het materiaal, orderadministratie en het tekening lezen.

8 jaar

Het toezicht houden en coördinerend leidinggeven aan intern transport, verantwoordelijk voor ploegenindeling, bevoorrading, levertijden en tevens uren – en materiaal verantwoording.

Het leidinggeven aan 10 inpakkers en 4 zagers, administratieve handelingen, personele zaken, kennis inzake aard en omvang van de  productie en inzicht in de arbeidsintensiteit van het verpakken en zagen.

3 jaar
Voorzitter ARBO Team 2 jaar
Reserve voorman PackingCentrale Weger, Dwars kraandrijver , Productiemedewerker 10 jaar

Opleidingen

LTS
KVK
Interne bedrijfscursus kwaliteit
SBC Elsevier opleidingen Niveau 1,2,3
Mennes ( veilig hijsen)
Landstede Logistiek teamleider
ALP opleidingen ( Heftruck)
Rijbewijs B + E

Leidinggevende in het productieproces of logistieke sector zoekt nieuwe uitdaging, alle werkzaamheden zijn welkom van productiemedewerker tot leidinggevende. Een aantal sterke punten zijn: – organiserend vermogen – nauwkeurig – werkt naar behoefte van de klant – flexibele instelling. – proactieve werkhouding. – leidinggevende kwaliteiten. – meedenkers mentaliteit.

Interesse?