SociaalPlusMKB en ZZP

MKB?

Een goede bezetting aan de telefoon is duur. En soms, door ziektes, vakanties en extra drukke periodes ook nog eens lastig rond te krijgen zonder dat je personeel in moet zetten dat eigenlijk andere taken heeft. Een uitzendkracht kost vaak nog meer…

SociaalPlus neemt de telefoon op voor een flink aantal MKB bedrijven. Dat doen we al jaren en we zorgen ervoor dat iedere beller net zo te woord gestaan wordt als u wilt.

U betaalt per telefoontje: helder, overzichtelijk en flexibel.

 

ZZP’er?

Een telefoontje kan ervoor zorgen dat je de komende 20 minuten niet meer geconcentreerd verder kunt werken. Tel daar bij op dat je meestal ook nog aantekeningen moet maken. En dat de mensen die bellen geen idee hebben wat je op dat moment aan het doen bent. Maar ze willen wel nu te woord gestaan worden……

Dan kom je automatisch tot de conclusie dat de telefoonservice van SociaalPlus zo gek nog niet is…

We rekenen een faire prijs per telefoontje en je krijgt keurig netjes bericht over alle telefoontjes die we voor je hebben opgenomen.

Je klant tevreden

Jij tevreden

 

Bij ons geen langdurige contracten of minimale aantallen. Je betaalt voor wat je afneemt. Helder en duidelijk zonder extra kosten. En je bent ook nog eens goed bezig. SociaalPlus is een sociale onderneming. Je geld wordt dus ook nog eens maatschappelijk verantwoord besteed.

 

Interesse?

 

Bel me op 06-53111578 of mail naar rvesch@sociaalplus.nl