SociaalPlus

Over SociaalPlus

Onze missie:

  • SociaalPlus laat zien dat alle mensen “met een afstand tot de arbeidsmarkt” talenten hebben en zet deze om naar meerwaarde.
  • SociaalPlus verbindt vragen van werkgevers die willen met competenties van werknemers die kunnen.
  • SociaalPlus laat mensen “zijn wie ze zijn” en biedt een veilige omgeving waarin persoonlijke en professionele ontwikkeling mogelijk is.
  • SociaalPlus bewijst dat een inclusieve arbeidsmarkt leuk én lonend is.

Onze visie:

  • SociaalPlus vindt het nodig kansen te bieden.
  • SociaalPlus biedt een omgeving waarin iedereen wordt gestimuleerd zelf verantwoordelijkheid te nemen.
  • Waar je ook vandaan komt, wat je ook hebt meegemaakt, hoe moeilijk het ook is tot keuzes te komen; niets ontslaat je van de verantwoording die je hebt ten opzichte van jezelf en anderen.

Neem contact met ons op

 

Mensen en organisaties komen in beweging

Met de invoering van de Participatiewet, krijgt SociaalPlus volop te maken met de gevolgen van deze wet. Door de Participatiewet komen veel mensen en organisaties in beweging. Beweeg met ons mee. Weten hoe? Neem contact met ons op !

Hire the attitude, train the skills.

Wij hebben één heel groot voordeel: we hoeven niet te werken aan de motivatie van onze mensen. Die is namelijk ver boven het gemiddelde.

Motivatie kun je niet trainen, niet aanleren. Die komt van binnen. En dat merken wij én onze klanten.

We zetten de talenten van onze mensen in bij de juiste bedrijven en in de juiste functies. En zorgen voor de juiste begeleiding om maximaal te kunnen presteren. Het is immers een feest als iemand groeit, zelfvertrouwen krijgt en we horen dat zijn werkgever tevreden is.

Want dat inspireert ons. Hopelijk jou ook.

SociaalPlus detacheert mensen met een indicatie zoals WW, WWB, Wajong, WAO, WIA. In een omgeving waarin hun kwaliteiten optimaal worden benut. En waar we elkaar uitdagen elke dag het beste in ons naar boven te laten komen.

Dit helpt werkgevers om kostenaantrekkelijker te werken en tegelijkertijd een maatschappelijk verantwoord personeelsbeleid te voeren.

Ook ons klantContactcenter is in het leven geroepen ten behoeve van mensen die zichzelf moeilijk kwalificeren op de arbeidsmarkt. Deze mensen hebben bijvoorbeeld jarenlang in een uitkeringssituatie gezeten of hebben een (lichamelijke of visuele) beperking.

Wij gaan verder dan participatiewet of inclusieve arbeidsmarkt.

Wij zijn experts in: