SociaalPlusAlleen ga je snel, samen kom je verder…

Alleen ga je snel, samen kom je verder…

Soms lijkt het dat wij als SociaalPlus alles gewoon alleen voor elkaar boksen. En hoe graag ik ook zou willen opscheppen over wat we als SociaalPlus allemaal doen…. We kunnen én doen dit niet alleen.  Naast de intensieve samenwerking met onze klanten zijn er namelijk ook nog een aantal leveranciers zonder wie SociaalPlus simpelweg niet mogelijk zou zijn.

En die mogen best eens wat aandacht krijgen.

Vandaag zetten we er twee in het zonnetje:

Logo

MBM  (mbm.nl) ontzorgt ons op het gebied van administratie, verloning, belastingen en begeleid ons bij financiële vraagstukken. Omdat ze ons door en door kennen en zelf óók een inclusieve werkgever zijn gaat dat niet alleen makkelijk, snel en efficiënt maar ook nog eens vriendelijk en super betrouwbaar. Met hun adviezen en ondersteuning weten ze ons steeds weer positief te verrassen. Ze ondernemen echt met ons mee.  Dank zij MBM kunnen wij ons concentreren op waar we goed in zijn: onze klanten ontzorgen.

Dijkgraaf Apeldoorn Kantoorartikelen Drukkerij Bureaustoelen

Dijkgraaf (dijkgraaf.nl) is onze toeleverancier van alle kantoor gerelateerde zaken. Van nietjes tot ergonomisch meubilair. Van de soepjes tot de kladblokken. Wat ons betreft zijn zij namelijk veruit de beste kantoorspecialist op de Veluwe. Altijd snel & accuraat. Met een groots assortiment én specialisten die meedenken over alles wat een kantoor efficiënt en gezond kan houden. Want soms is een bureau niet zo maar een bureau. Of heb je wat bijzonders nodig. Zo blijft ons team vitaal en kan efficiënt werken. En kopen wij bij een gerenommeerd familiebedrijf. Iets dat we liever doen als bij een beursgenoteerde stunter waar alleen de aandeelhouders tevreden gesteld moeten worden.

Dus mocht u nog op zoek zijn naar ondersteuning in uw eigen onderneming : MBM en Dijkgraaf worden door ons warm aanbevolen!

 

Geniet van een prachtige zonnige week.

 

Groet,

 

Ronald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.