SociaalPlusBijna kerstmis

Bijna kerstmis

Tijd om terug en vooruit te kijken dus. En terugkijken doen we, ondanks het feit dat terugkijken bijbels gezien ( Genesis 19-26)  best gevaarlijk kan zijn, toch mét overtuiging.

2021 was voor iedereen een jaar met uitdagingen. Niet alleen zakelijk. Maar ook menselijkerwijs. We hadden minder intermenselijke  contacten en waren vaak beperkt in onze mogelijkheden. En dat onderlinge relaties daar niet beter van worden getuige de enorme polarisering in meningen en de manier van het uiten daarvan. Daar zit je natuurlijk ook met je bedrijf middenin.

En dat kan natuurlijk niet zonder ook de invloed daarvan te merken.

Het goede nieuws is dat we 2021 zonder enige vorm van coronaregeling hebben kunnen doorstaan. En met succes. Dat is te danken aan twee van de belangrijkste groepen in een bedrijf:  Ons team en onze klanten.

Wat heeft ons team verschrikkelijk hard gewerkt,

En boven verwachting gepresteerd en telkens blijk gegeven van een ongelofelijke veerkracht. We zijn ook dankbaar dat we tot nu toe Covid19 buiten ons bedrijf hebben kunnen houden. Maar dat aan continue het uiterste geven ook grenzen zitten is ons helaas ook af en toe duidelijk geworden.

Wat zijn we dankbaar voor onze klanten.

In 2021 hebben we klanten mogen behouden en ook klanten mogen begroeten die de meerwaarde van SociaalPlus inzien en ook ondergaan. In de verschillende evaluaties zijn we telkens weer gesterkt in de overtuiging dat onze uitgangspunten en de uitvoering daarvan werken :  ieder mens kan waarde toevoegen!

Naar 2022 kijken we dan ook met vertrouwen tegemoet. We hebben een fantastisch team en fijne klanten. We gaan van start met een nog flexibeler en uitgebreider klantcontact systeem. We gaan over op een hypermoderne cloud telefonieoplossing. We hebben alle huidige campagnes en klanten helemaal opnieuw ingericht  waardoor we sneller en beter onze diensten kunnen verlenen. En zorgen dat we in iets rustiger vaarwater komen voor ons team staat bovenaan de prioriteitenlijst.

In de afgelopen twee coronajaren hebben we weer kunnen bewijzen dat de transitie van “met een afstand tot de arbeidsmarkt” tot “volwaardige waarde toevoegen” in ons DNA verankerd is.

Voor kerst is mijn wens:

Laten we samen bouwen aan een wereld waarin het voor een kind ieder jaar opnieuw de moeite waard is om in geboren te worden.

Voor 2022 wens ik u een jaar van gezondheid, geluk, succes en vrijheid….

Met een beetje meer mogelijkheden tot ontspanning, genieten en de wereld verkennen.

 

Ronald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.