SociaalPluscuncta fluunt (dat is weer eens wat anders dan panta rhei)

cuncta fluunt (dat is weer eens wat anders dan panta rhei)

Al eeuwenlang weten we dat niets echt stilstaat, of je nu Plato citeert of Ovidius.

Bij KccPlus en SociaalPlus kunnen we ook niet om deze natuurwetten en filosofische waarheden heen, dus alles blijft bij ons in beweging. Soms gaat het traag,  als een” breede rivier door oneindig laagland”(dank H. Marsman). Soms wat sneller En soms overweldigend.

We zijn in Roosendaal samen bezig met “big changes”.

Het management is veranderd, nieuwe pc’s en Office 365 zijn geïntroduceerd, en sinds vandaag, 17 mei 2023, werkt het hele team in een compleet nieuwe omgeving van Steam-Connect. Bijna niets is hetzelfde gebleven dus.

Veranderingen worden vaak als onplezierig en ongewenst gezien en roepen weerstand op. Te veel tegelijk veranderen kan tot mislukken leiden.

Gelukkig loop ik het risico niet om als eigenwijs bestempeld te worden, want de mensen die mij kennen weten al jaren hoe eigenwijs ik kan zijn. Dus ik durf gerust te beweren:

Wij omarmen verandering

Onze teams in Ermelo en Roosendaal hebben de afgelopen tijd laten zien dat wij gewoon een uitzondering blijken te zijn op deze regel.

Dat is een prachtige reden om dankbaar te zijn. Bovendien heb je de uitzonderingen nodig om de regel te bevestigen toch?

Ondanks het harde werken, de flexibiliteit die nodig was en de hoge werkdruk, zijn we erin geslaagd om te blijven lachen en de tijd te nemen voor de bellers en klanten.

Dat is dan weer een reden om trots te zijn, en dat ben ik!

Changes zijn vaak Chances

Genoeg gefilosofeerd.

Fijne Hemelvaartsdag! (ons team in Roosendaal staat natuurlijk ook morgen gewoon ter beschikking)

Ronald

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.