SociaalPlusTrots op onze vlekken.

Trots op onze vlekken.

Wellicht een vreemde titel die we graag even toelichten… Wij zijn trots op onze vlekkerige en vuile vloerbedekking. Toegegeven, misschien was geel niet de beste optie om te kiezen op het KlantContactCenter van SociaalPlus. Helaas hebben we, als huurder, die keuze nooit gehad.

En dus, hoewel we natuurlijk gewoon stoffen, zuigen en schoonmaken, is onze vloerbedekking eigenlijk gewoon om je voor te schamen. Maar dat doen we niet.

De koffievlekken, rolstoelsporen en talloze theespetters vertellen namelijk ons verhaal.

Het verhaal van eigenwaarde. Die zit namelijk niet alleen in het leveren van een zo goed mogelijke dienst aan onze klanten en hun bellers.  Of in een fijne samenwerking met je collega’s ondanks je uitdagingen op dat gebied.

Die zit ook in het zo zelfstandig mogelijk, ondanks je beperkingen, meedraaien met alle werkzaamheden die binnen ons kleine bedrijfje moeten gebeuren en die binnen je mogelijkheden liggen.

Mocht u denken dat dit een smoes is? Doe de test!

Probeer eens een rolstoel te besturen met een kop koffie in je hand, af te wassen met een visuele beperking. Of je weg te vinden zonder zicht van de koffiemachine naar je werkplek met een volle beker chocolademelk.  ( tip: niet op je mooie dure lichte vloerbedekking thuis uitvoeren)

Allemaal zaken die voor ons team dagelijkse realiteit zijn. En die met verve ( oké, én regelmatig vlekken) dagelijks wordt gedaan.

Daarom zijn we trots op onze vlekken.

En op onze bedrijfscultuur die eigenwaarde en zelfredzaamheid belangrijker vindt dan een schone vloerbedekking.

Dat ik zelf ook niet in staat ben om zonder knoeien af te wassen helpt daarbij ook niet echt mee (gelukkig krijg ik daar alleen wat van te horen als ik thuis de vloer in de keuken kletsnat spetter nadat deze net gedaan is…..)

U bent natuurlijk van harte welkom om zelf een keertje te komen kijken naar onze vlekken.  We geven u graag een rondleiding. En als u de blik iets hoger richt kunt u meteen kennis maken met ons super team. Voor de koffie wordt gezorgd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.