SociaalPlusTwenty Twenty en de Kracht van Samen

Twenty Twenty en de Kracht van Samen

 

Of twintig twintig of tweeduizendtwintig. Want de meningen over hoe je dit uitspreekt zijn nogal verdeeld.

Wat wel unaniem lijkt:

Iedereen vindt dat dit een bijzonder jaar gaat worden.

Nu zijn we wel vaker uitermate positief in het begin van een fris jaar. Hoge verwachtingen die om allerlei redenen vaak al snel getemperd worden. Ingehaald door de realiteit of verliezen we de moed?

Aan beide oorzaken is iets te doen! De realiteit kun je voor een groot deel zelf vormen immers. Wat jij doet, zegt en denkt bepaalt voor een groot deel hoe het leven verloopt. En als er zaken zijn waar je niks aan kunt doen is het de manier waarop je er mee omgaat die telt.

Daar moest ik gedurende deze week best wel vaak aan denken. Aan de groep collega’s waarmee wij dagelijks mooie dingen realiseren ondanks  dat ze vaak moeten omgaan met veel tegenslag in het leven. Aan de ongelooflijke inzet en positiviteit die daarmee gepaard gaat. En de mooie resultaten die daar uit komen. Wat een kracht!

SociaalPlus is zonder ons team ondenkbaar.

Ik ben dan ook buitengewoon trots op de prestaties die we neerzetten, elke dag weer. De waardering van onze klanten bewijst ons dat “een afstand tot de arbeidsmarkt” snel verkleint als je mensen in hun kracht mag zetten. En ik ben dankbaar voor elke dag dat ik deel mag uitmaken van dit prachtige bedrijf.

2020 is dus ook voor ons een nieuw jaar waarin we gaan werken aan nog gelijkere nieuwe kansen voor iedereen. Waarin we sterker in gaan zetten op verbreding van ons klantenbestand en dienstenaanbod. Zodat het SociaalPlus team verder mag groeien. En dat doen we niet alleen in januari, maar ook de rest van het jaar.

Wij geloven erin, wij

Vertrouwen In de Kracht van Samen

Dus mocht u nog bedrijven, instellingen of zzp’ers weten die echt wel een verbeterslag in hun bereikbaarheid kunnen gebruiken: we staan klaar. met open armen!

Ik wens u een gezond, gelukkig, succesvol en inclusief 2020

(hoe u het jaartal uit wilt spreken mag u overigens helemaal zelf weten)

Ronald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.