SociaalPlusVOIP-EQ+ : ingebouwde empathie voor inkomend telefoonverkeer

VOIP-EQ+ : ingebouwde empathie voor inkomend telefoonverkeer

Een belangrijke ontwikkeling als het gaat om klantcontact: VOIP-EQ+. Uw steeds meer geautomatiseerde telefonieomgeving kan namelijk zonder meerkosten menselijk en inlevend.

Ergert u zich, net als ik, steeds vaker aan de eindeloze menukeuzes die je tegenwoordig moet doorlopen? Om, nadat je minutenlang in de wacht hebt gehangen, vervolgens een medewerker van een callcenter aan de lijn te krijgen die vaak niets meer doet dan een aantal standaardzinnetjes herhalen die niet op uw situatie van toepassing zijn? Met een ijzige efficiëntie en afstandelijkheid?

Prachtige systemen hoor, tenminste voor 80% van de gevallen. En ik begrijp prima dat de inzet van een “belfabriek” besparingen oplevert. Wat veel bedrijven zich echter niet realiseren is dat het onderscheid dat je kunt maken in de overige 20% zit. De 80/20 regel zegt immers óók:

Je bent 80% van je klantcontacttijd met 20% van de vragen bezig.

En daar gaat het vaak mis. Door die vragen en ondersteuning die het verschil kunnen maken als uitzondering te behandelen krijg je ontevreden klanten. Bestudeer de reviews over klantbeleving bij bedrijven maar eens: ze lopen over van frustraties en boosheid door mensen die zich niet gehoord voelen.

Gelukkig is daar een oplossing voor. En omdat alles een pakkende  naam moet hebben noemen wij het maar VOIP-EQ+.

Het mooiste van alles is dat dit systeem standaard en helemaal gratis door SociaalPlus is geïnstalleerd op al ons inkomend telefoonverkeer. Zowel bij bestaande als nieuwe klanten. En dat merken we, doordat we elke dag weer talloze keren horen: u heeft me fijn geholpen. En dat we al jaren geen klachten hebben gehad van bellers die zich niet gehoord hebben gevoeld.

Uw klanten blij en tevreden, uzelf  blij en tevreden, wij blij en trots. Helemaal gratis en voor niks.

Fijn weekend,

Ronald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.